Prodej bytu 1+kk, garsoniery 17 m², Praha

5 300 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

REALITY DVOŘÁK S.R.O.

Praha, Dlouhá 705/16

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulný, plně zařízený ateliér v historickém centru Prahy. Byt se nachází v ideální lokalitě s rychlým přístupem k supermarketům Albert a Tesco, stanici metra Muzeum na linkách A/C, Václavskému náměstí a tramvajové zastávce Muzeum – vše v pěší dostupnosti do pěti minut.

Tento byt o velikosti 17 m2 je ideální pro jednotlivce nebo pár a nabízí manželskou postel o rozměrech 160x200 cm. Nikdy nebyl využíván pro krátkodobé pronájmy typu AirBnB a jeho vybavení zahrnuje patrovou postel, novou kuchyňskou linku, jídelní stůl, televizor, pračku, klimatizaci a kompletně zařízenou koupelnu. Měsíční poplatky jsou stanoveny na 4.594 Kč, zahrnující topení, vodu, elektřinu a správu nemovitosti.

Ateliér byl dokončen v roce 2022 a je vybaven novým nábytkem a zařízením. Charakteristickými rysy bytu jsou výškově umístěná okna, která zajistí dostatek denního světla a soukromí. Byt dále disponuje vysokými stropy a parketovými podlahami, což mu dodává klasický šarm. Zabezpečení bytu je na vysoké úrovni díky kombinaci elektronického a mechanického zabezpečovacího systému. Okna bytu jsou navíc orientována do klidného a zeleného vnitrobloku, což přispívá k pocitu soukromí a klidu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 786
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 17 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

REALITY DVOŘÁK S.R.O.

Praha, Dlouhá 705/16

Zobrazit kompletní nabídku RK

REALITY DVOŘÁK S.R.O.

Sdílet nemovitost

TOPlist