Prodej bytu 2+kk 54 m², Praha

6 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO

Exkluzivní nabídka prodeje bytu o dispozici 2+kk s balkonem, dvěma garážovými stáními a jednou garáží, ul. Wassermannova, Praha 5 – Hlubočepy. Byt je umístěn ve 4.NP bytového domu s výtahem z roku 2005, který je součástí oblíbeného rezidenčního projektu Kaskády Barrandov III z roku 2005.

Byt o celkové výměře 53,7 m2 (vnitřní plocha – 46,1 m2, balkon – 7,6 m2) je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj s kuchyňským koutem a komorou, ložnice, vstupní chodba a koupelna s vanou a s WC. Z obývacího pokoje je možny? vstup na balkon, který je orientován, stejně jako všechna okna v bytě, na východ. V celém bytě je položena dlažba. Dům je vybaven výtahem. Měsíční poplatky za byt jsou 4 798,- Kč + zálohy na elektřinu. K bytu dále náleží dvě parkovací garážová stání a 1x uzamykatelná garáž, vše umístěno v suterénu bytového domu.

Zastávka MHD je umístěna cca 150 m od domu - 12 minut tramvají na metro B – Smíchovské nádraží. Dopravní obslužnost pak doplňuje skvělá dostupnost na pražský okruh a tím i na dálnice D5 a D1.

V místě naleznete vše potřebné, projekt samotný nabízí spoustu obchodů, služeb a restaurací. V okolí domu je také možnost sportovního vyžití (Aquapark, Prokopské údolí, atd.). Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
ID nemovitosti 507
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 54 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Praha, Slezská 1357/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

TEAM realitních makléřů, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist