Prodej bytu 3+kk 83 m², Praha

9 690 000 Kč

bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

REALITY JJ

Praha, Baranova 1026/33

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V přímém (exkluzivním) zastoupení majitele nabízíme byt v domě ze zač. 20. století, v sousedství parku Folimanka, 5 minut od centra města (Václavského náměstí). Vinohrady patří k nejlukrativnějším a velmi žádaným čtvrtím Prahy. V bezprostředním okolí domu je bohatá občanská vybavenost a zastávky tramvají, v dochozí vzdálenosti pak další parky (Grébovka, Havlíčkovy sady), stanice linek metra A a C a nejširší možná síť služeb.
Byt se nachází ve 3.patře (ve 4. nadzemním podlaží) domu s výtahem. Má dva hlavní pokoje po 23 m2, pokoj-kuchyň (13,5 m2), pokojík-pracovnu (4,3 m2) a příslušenství, které tvoří koupelna (5,1 m2), chodba (12,4 m2), WC a spíž (oba po 1,2 m2). V hlavních pokojích jsou parkety, v ostatních místnostech lino, dlažba a v chodbě původní dřevěná podlaha.
K bytu patří ještě sklep v suterénu (cca 3,5 m2).
Byt je v dobrém stavu, vybavením však odpovídá minulému století, včetně původních rozvodů elektřiny, jakož i vytápění podokenními topidly WAW. Je proto vhodné počítat s jeho rekonstrukcí. Původní špaletová okna budou v dohledné době vyměněna bez nákladů pro majitele.

Cena: 9 690 000 Kč k jednání. Tato cena zahrnuje i provizi RK a veškeré právní služby i úschovu kupní ceny.
V této ceně je zohledněn významný bonus, který je spojen s vlastnictvím bytu. Majitel bytu se automaticky stává členem družstva, které ve stejném objektu vlastní 5 jednotek s celkovou plochou téměř 600 m2. Družstvo tyto jednotky pronajímá a z nájemného financuje provozní náklady domu jakož i opravy a rekonstrukce, což představuje významný ekonomický benefit, neboť jinak by tyto náklady spojené s užíváním bytu, a také příspěvky do fondu oprav, představovaly mnohatisícové měsíční platby.
Relevantní současné náklady za služby nejsou k dispozici byly dodány, neboť byt byl několik let neužíván. Odhad činí kolem 3 500Kč měsíčně.

Nákup bytu je možné financovat hypotékou, kterou Vám rádi zajistíme za nejlepších podmínek na trhu.
Pro další doplňující informace mne neváhejte kontaktovat, ráda všechny vaše dotazy zodpovím a zorganizuji prohlídku.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 124
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 83 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALITY JJ

Praha, Baranova 1026/33

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist