Prodej bytu 3+kk 73 m², Praha

10 850 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jihozápadně orientovaný byt 3+kk v komorním domě od společnosti YIT (pouze 25 bytů), který byl dokončen v roce 2013. Jeho velkou předností je dvojice garážových stání, komora, balkon, výborný stav a skvělá dopravní dostupnost (7 min na metro Želivského).

Byt je vybaven žaluziemi, které se starají o tepelný komfort v letních měsících. Díky balkonu je však místo pro umístění případné jednotky klimatizace. Jednotka je ve velmi zachovalém stavu a bez nutných investic. Obývací pokoj s balkonem (28 m2) těží z velké prosklené plochy (3/4 čelní stěny bytu). Nadčasově pojatá kvalitní kuchyně s barovým pultem je vybavena všemi nezbytnými spotřebiči (s přípravou na vinotéku). Menší ložnice o velikosti 11 m2 se nachází proti koupelně (se sprchovým koutem, nadstandardní provedení - pod omítkové baterie, velkoformátová dlažba), ve které nestraší pračka. Ta je totiž umístěna u větší ložnice (18 m2), která má po ruce šikovnou šatnu s vestavěným nábytkem. Toaleta je oddělená při vstupu do bytu, na chodbě je prostor pro vestavěné skříně.

Velkým benefitem jsou dvě stání - jedno zastřešené přímo pod domem v úrovni terénu, druhé o podlaží níže v garáži. Byt má k dispozici taktéž komoru (sklep, 2 m2) přímo na podlaží. Projekt se nachází v rozvojové lokalitě nedaleko Tulipy Třebešín, pouze 7 minut od metra Želivského (vč. cesty na zastávku) nedaleko parku Židovské pece. Pokud vás o nabídce zajímá více detailů (širší popis, prohlášení vlastníka, poplatky), rád vám pošlu odkaz na samostatný web nabídky.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6445
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 73 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist