Prodej kanceláře 800 m², Praha

1/3

Cena na dotaz

+ poplatky

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronajmu kancelářské jednotky v architektonicky významné budově v prestižní lokalitě na náměstí Republiky. Budova má jedinečnou historií a nepřehlédnutelný šarm. Sousedící s ikonickým obchodním domem Kotva a naproti živému nákupnímu centru Palladium, budova stojí na křižovatce městského ruchu a kultury.

Po pečlivé rekonstrukci se desetipatrová budova NR7 pyšní nejen vynikající polohou, ale i moderními kancelářskými a maloobchodními prostorami, které se rozkládají na celkové ploše 5 360 m2. Prostorné kanceláře jsou vybaveny otevíratelnými okny, což zaručuje příjemné pracovní prostředí plné denního světla.
V budově najdete také restauraci s terasou, ideální pro relaxační pauzy během pracovního dne, a při vstupu vás přivítá reprezentativní recepce. NR7 je ukázkou neoklasicistní architektury, zrozenou v roce 1905 z dílny architektů Adolfa Foehra a Alfonse Wertmullera. Původně koncipovaná jako bankovní dům, dnes slouží jako adresu pro moderní kancelářské prostory. Občanská vybavenost v okolí budovy je na výborné úrovni, s rozsáhlou nabídkou služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější. Náměstí Republiky je domovem pro mnohé významné domácí i mezinárodní firmy, luxusní hotely, pobočky známých značek, bank a špičkových restaurací, čímž NR7 nabízí skutečně komfortní a inspirující pracovní prostředí.

K dispozici:
2NP: 807,1m2
3NP: 710,4 m2 + terasa
4NP: 709,2 m2 + terasa
5NP: 716 m2 + terasa
6NP: 625,6 m2 + terasa a sklad
7NP: 304,7 m2 + terasa a sklad
8NP: 82 m2+ terasa

Bezproblémový přístup zajišťují blízké zastávky MHD, včetně stanice metra Náměstí Republiky (linka B), a návštěvníky jistě potěší i snadná dostupnost autem z ulice Revoluční a možnost parkování v okolí.

Základní údaje

ID nemovitosti N6763
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 800 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist