Prodej rodinného domu 175 m², Praha

14 449 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme výhodnou investiční příležitost vedle výstavby nové nemocnice IKEM, kde bude potřeba navýšit kapacitu ubytování. Rodinný dům, polohou v Praze 4 - Krč. Jedná se o řadový čtyřpodlažní rodinný dům (sklep, přízemí, 1. patro a obytné podkroví) se sedlovou střechou o dispozici 4+1+obytná zimní zahrada a podlahovou plochou 175 m2. V přízemí se nachází zádveří, prostorný obývací pokoj, zrekonstruovaná kuchyň s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Chodbou vedle kuchyně je přístup po dřevěném schodišti do obytné zimní zahrady, ze které je vstup na zahradu s venkovním altánem a také vstup do sklepa, kde se nachází prádelna a kotelna.
Z obývacího pokoje je schodiště do 1.patra, kde je ložnice s balkónem, pokoj pro hosty a samostatné WC. Z chodby v 1.patře vedou schody do podkroví. Místnost v podkroví je prostorná s úložnou komorou. Garáž je přístupná z ulice.
Cihlový dům, který prošel v roce 2018 částečnou rekonstrukcí (výměna elektrických a vodovodních rozvodů, výměna oken, nové podlahy, rekonstrukce koupelny a WC). Z inženýrských sítí je zavedena elektřina, kanalizace a plyn. Voda se čerpá z vodovodního řádu. Střešní krytina – pálená taška. Skladba podlahových krytin: plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou plastová. Zahrada poskytuje soukromí, v zadní části s útulným venkovním altánem s posezením, ideálním na grilování a posezení s přáteli. Dům je možno rozšírit vestavbou (nástavbou) 4.NP, a to s možností zvětšení obytné podlahové plochy nebo terasy či balkonu. Tato varianta může být vhodnou investiční příležitostí pro investory.
Dům se nachází v těsné blízkosti Krčského lesa, Thomayerovy nemocnice, IKEMu, základní a mateřské školy, prestižní základní školy a gymnázia PORG.
Praha 4 - Krč má plnou občanskou vybavenost. Zastávka autobusu je 30 m od domu. V budoucnu (cca. 2024) je plánována výstavba stanice metra nedaleko od domu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9222051
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 244 m²
Plocha užitná 175 m²
Plocha zastavěná 82 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist