Prodej vily 747 m², Praha

37 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ulice Slezanů je charakteristická svou řadou modernistických vil, které všechny navrhoval inženýr architekt Jiří Lavička, autor slavného Parkhotelu Praha. Jedna z těchto vil je nyní na prodej - ta kterou pan Lavička obýval se svou rodinou osobně.

Modernistický objekt na skoro 1000 m2 pozemku vyžaduje renovaci nebo celkovou rekonstrukci, průběžně se však udržoval během pronájmu v minulých letech. Objekt hlavní vily se skládá ze třech propojených podlaží se samostatnými vstupy. Součástí je zahrada s protihlukovou bariérou a tři samostatné vstupy na parcelu, což zaručuje soukromí a flexibilitu. Hlavní vila je obklopena zajímavými terasami ve sníženém přízemí, jediná horní terasa má skoro 50 m2, je otočena k oboře Hvězda a zaručuje velmi komfortní a diskrétní výhled. V domě jsou dvě kuchyně a šest koupelen, je zde také krb v každém podlaží kromě horního.

Dále je na pozemku samostatný dvoupodlažní ateliér přizpůsobený k bydlení, který zahrnuje garáž, technické zázemí podobné domu, dvě ložnice a dva velké obývací pokoje s krbem.

Objekt je umístěn v lokalitě s vynikající dopravní dostupností v blízkostí obchodního centra a historického lesoparku Hvězda. Není bezbariérově přístupný. Hluk ze silnice je minimální díky bariéře obklopující pozemek.

Při nízké investici lze s trochou fantazie využit objekt jako tři nájemní jednotky nebo přistoupit k rekonstrukci celku s 10 ložnicemi a 6 koupelnami, případně zcela změnit tvář a rozvržení stavby v rámci projektu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 6310
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 933 m²
Plocha užitná 747 m²
Plocha zastavěná 318 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist