Pronájem bytu 3+kk 76 m², Praha

30 000 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

ABA REAL s.r.o.

Praha, Tržiště 371/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný, světlý byt 3+kk ve třetím patře činžovního domu v klidné ulici Sudoměřská, Praha 3 - Vinohrady/Žižkov.

Dispoziční řešení: dva samostatné pokoje (17m2 a 14m2), obývací pokoj s kuchyňskou linkou (24,5m2), koupelna (3m2), oddělená toaleta (1,1m2), předsíň (9,6m2), šatna (3,1m2), komora (1,2m2), lodžie (3,3m2), prostorný sklep (7m2).
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně rozvodů, podlah, nové koupelny se sprchovým koutem, toalety, nové bezpečnostní dveře, nová špaletová okna apod. Parketové podlahy byly broušeny a nalakovány, položena nová dlažba. Koupelna má podlahové vytápění.

Je zde osazena nová kuchyňská linka včetně spotřebičů - myčka nádobí, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, varná plynová deska, digestoř. V šatně je umístěná pračka a sušička. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje úsporný plynový kotel. Byt je částečně vybaven (dle dohody lze dovybavit).

Dům má nově zrekonstruovaný vnitroblok pro relaxaci a společné setkávání se sousedy, nový výtah, vstupní dveře na čip. V okolí je plná občanská vybavenost: obchody(NC Flora), služby, zdravotnická zařízení(poliklinika Olšanka, Vinohradská nemocnice), kavárny, restaurace, divadla, školky a školy. Jen pár minut vzdálený od náměstí Jiřího z Poděbrad (Farmářské trhy, pekařství Antonín).

Dopravní dostupnost: stanice metra "A" Flora, nebo tramvajová zastávka Olšanské nám. (linka 9, 5), obojí vzdálené 5 minut pěšky. K relaxaci a sportovnímu vyžití se v docházkové vzdálenosti nacházejí Riegrovy sady, Mahlerovy sady, Parukářka a Sportcentrum Hotelu Olšanka.

Finance:
Nájemné 30 000,-
Zálohy na služby 4 300,-
Kauce 60 000,-
+ provize RK 30 000,-

Prohlídka bytu proběhne 15.4. V případě zájmu prosím volejte.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 80935
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 76 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

ABA REAL s.r.o.

Praha, Tržiště 371/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

ABA REAL s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist