Prodej bytu 3+1 66 m², Praha

6 500 000 Kč

konečná cena včetně všech poplatků, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka - prodej bytu 3+1 s lodžií u Kunratického lesa.


Byt je situován v prvním patře zrekonstruovaného panelového domu v klidné ulici plné zeleně, jen kousek od Kunratického lesa a Thomayerovy nemocnice. Výměra bytu je dle prohlášení vlastníka 59,5 m2 + prostorná lodžie 6,5 m2 a sklep/komora. Dispoziční uspořádání je velmi praktické s neprůchozími ložnicemi, obývací pokoj je pak průchozí do kuchyně.


Byt je v dobrém technickém stavu, po částečné rekonstrukci - plastová okna se žaluziemi, zděné jádro, vyštukované stěny, částečně elektřina. V rámci rekonstrukce byla zvětšena lodžie, která nabízí dostatek prostoru a pohodlí k posezení u kávy. Díky orientaci domu a umístění bytu nabízí jednotlivé pokoje volný výhled a dostatek denního světla.


Dobře hospodařící SVJ, které se o dům stará. Po rekonstrukci je elektroinstalace, rozvody vody, stoupačky, střecha a výtahy. Aktuálně probíhají stavební práce na dokončení zateplení a fasády, což do budoucna přinese úsporu nákladů na provoz.


Velmi příjemná a klidná lokalita plné zeleně, vhodná pro rodiny s dětmi. V těsné blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace, různá sportoviště, nemocnice, pošta aj. Kousek od domu je Kunratický les, který nabízí různé možnosti sportovního vyžití či relaxace. V budoucnu zde bude také nová stanice metra D - Nemocnice Krč.


Byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, koupi je tedy možné financovat hypotečním úvěrem, který vám v případě potřeby zdarma pomůžeme vyřídit. Pro bližší informace nebo o termín prohlídky kontaktujte makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon, Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6606
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 66 m²
Patro 1
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist