Prodej bytu 3+kk 70 m², Praha

10 490 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Třípokojový byt s bohatým příslušenstvím. Nechybí terasa, dva spojené balkony, garážové stání a sklep. Nachází se ve třetím podlaží domu z roku 2015, který těží z ukázkové dopravní dostupnosti - tramvaj, autobus, metro - vše v docházkové vzdálenosti za rohem, přitom však jen pár minut chůze od Ďáblického háje.

Hlavní housle hraje jihozápadně orientovaná terasa o velikosti 13 m2, která je díky elektrické markýze využitelná i při těch nejteplejších dnech. Prostřednictvím el. okenních rolet si pak můžete vybrat, zda chcete mimořádně světlý obývák, nebo je naopak ráno zatáhnete a po vašem výletu v nedalekém Ďáblickém háji tak přijdete do příjemně chladného, nepřehřátého bytu. Obývák je při své ploše řešen důmyslně - dělící stěna, která ho rozděluje na dvě zóny, plní funkci nejen televizního stolu, ale je v ní rovněž ukryta lednice a další úložný prostor.

V bytě je spousta vestavěného nábytku na míru, který v něm pochopitelně zůstane. Obě ložnice jsou orientované na chladnější severovýchodní stranu a mají přímý vstup na spojené balkony. Ty jsou zasklené, do bytu tak nepropouští žádný hluk. Toaleta je oddělená, koupelna je vybavena vanou. Velká chodba umožňuje umístění velkého nábytku (v současnosti skříň 2,6 m). Co se nevejde do bytu, to umístíte do sklepa o velikosti 3,5 m2.

Auto zaparkujete na vlastním rohovém garážovém stání, které je zaprvé větší, zadruhé pak hned u výtahu. A za třetí - auto možná ani nebudete potřebovat. Díky tramvaji a busu za rohem se dostanete všude i bez něj, přičemž metro Střížkov je od domu zhruba 600 metrů. Pokud vás o bytě zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz s dalším popisem, plánkem nebo rozpisem poplatků.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6666
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 70 m²
Patro 2
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist