Prodej obchodu 99 m², Praha

1/3

11 950 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji komerční jednotku o podlahové ploše 98,9 m2 v přízemí unikátního developerského projektu Garden Lofts v ulici Pechlátova, Praha 5.
Jednotka je přístupná přímo z ulice Pechlátova, je vhodná např. jako obchodní prostor, kancelář, showroom, (malá kavárna či vinotéka.)

V přízemí se nachází dvě komerční jednotky a prodávají se ve standardu Shell & Core. Nabízejí flexibilní uspořádání, což Vám umožní dokončit prostory zcela podle Vašich požadavků.

Dům bude postaven z železobetonového skeletu, doplněn dřevěnými konstrukcemi a masivním, kvalitním izolačním prosklením. Vytápění je řešeno centrálně plynovou kotelnou a rozvod tepla podlahovým vytápěním ve všech místnostech. Velkoformátová hliníková okna s trojsklem v industriálním designu od prestižního rakouského výrobce oken Reynaers. Hlavní důraz je kladen na originalitu, funkčnost a estetiku.

Aby kvalita a zpracování projektu dostálo Vašim i našim vysokým nárokům byla jako generální zhotovitel stavby vybrána společnost SWIETELSKI, jedna z předních stavebních společností na našem trhu.

Projekt je již dokončen a zkolaudován.

Jedná se o zelenou zónu, v klidu a stranou od hlavní ulice Radlická, od níž je odstíněna masivní původní zástavbou. Dostupnost do centra je bezproblémová, z rezidence dojdete za 8 minut na metro B – Radlická. Do centra je možné jet i tramvajemi č. 7 nebo 21, jejichž zastávka je opět jen několik minut vzdálená. Při cestách mimo Prahu jste bez problému v řádu minut ve Smíchovském tunelu i na Pražském okruhu. Veškerá občanská vybavenost vám leží doslova u nohou. Co by kamenem dohodil se nachází síť obchodů, škol i prodejen na smíchovském Andělu s kulturními stánky, zábavními centry, úřady, bankami, lékařskou péčí atd. Jen pár minut pěšky je vzdálen plavecký bazén s tenisovými kurty, street workoutové hřiště Kutvirtova a k procházkám Brabenecký kopec, Dívčí hrady nebo blízké Prokopské údolí.

Vizualizace mají ilustrativní charakter.

www.gardenlofts.cz

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti GL-K1
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 99 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist