Prodej bytu 1+1 41 m², Praha

4 400 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi bytovou jednotku s dispozicí 1+1 o velikosti 41 m2 se sklepem o výměře 6 m2, která se nachází v přízemí cihlového domu ve velmi klidné lokalitě v ulici U vysočanského pivovaru. Jedná se o družstevní byt s možností převodu do osobního vlastnictví (žádná anuita). Bytový dům je po revitalizaci, s prostorným vnitroblokem se zelení, kde se nachází posezení k relaxaci a také možnost sušení prádla. Dispozice bytu: předsíň, samostatná koupelna, toaleta, kuchyně a pokoj (3D plánek půdorysu s výměrou naleznete v prezentaci).
Okna jsou plastová, podlahy: předsíň beton, koupelna dlažba, toaleta beton, linoleum, kuchyně dřevo, linoleum, pokoj dřevo. Vytápění: plynové vafky, parkování přímo před domem.
Tento byt doporučuji všem, kteří chtějí bydlet v Praze a mají rádi klid a zároveň mít v bezprostřední blízkosti vše na dosah. Nedaleko přírody, kde se nachází park a říčka Rokytka, rybník, zahrádky, cyklostezka, dětské hřiště, fitness park. V blízkosti se také nachází základní škola, mateřská školka. Dále Galerie Harfa nebo nákupní centrum Fénix. Výborná dopravní dostupnost, stanice metra Kolbenova, Vysočanská jsou vzdálená cca čtyři minuty chůze.
Ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti. Budu se na Vás těšit na prohlídce...realitní makléřka Monika Vlčková

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Beton
ID nemovitosti 4
Vlastnictví družstevní
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 41 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

TOP MAKLÉŘKY

Sdílet nemovitost

TOPlist