Prodej bytu 1+1 38 m², Praha

5 090 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízím investiční byt 1+1 o celkové ploše 38,5 m2, situovaný ve čtvrtém patře činžovního domu na Žižkově. Byt je po částečné rekonstrukci, rozměry jednotlivých místností: kuchyň - 15,2 m2, pokoj směrem do vnitrobloku 17,3 m2, koupelna 3,4 m2, toalety 1 m2, spíž 1,5 m2. Samostatné topení v bytě zajišťují plynové wafky. Jedná se o příležitost pořídit investiční byt s nájemníkem, který by rád pokračoval v nájmu. Z bytu je nádherný výhled na Národní památník na Vítkově. Nájemní smlouva je uzavřena do 9/24. Seriózní cena s ohledem na stav společných prostor a zadní části objektu, kde je třeba realizovat revitalizaci vnějšího pláště, instalovat výtah a upravit velkorysý dvůr.
Nemovitost je určená pro ty z Vás, kteří chtějí investiční byt s již zaběhlým, spolehlivým nájemníkem a ve střednědobém výhledu si po rekonstrukci společných prostor počkají na pěkný výnos, protože každá investovaná koruna zde dává smysl.
Investoři POZOR, v tomto domě můžete pořídit také nebytový prostor se vstupem z hlavní ulice, jedná se o gastro provoz na 95 m2 !

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 4730
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 38 m²
Patro 4
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

QUANTUM REALITY

Praha, Štefánikova 248/32

Zobrazit kompletní nabídku RK

QUANTUM REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist