Prodej bytu 1+kk, garsoniery 34 m², Praha

5 980 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Myjsmereality.cz

Znojmo, Rudoleckého 858/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji tento tichý byt s výhledem do zahrady jež se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu stojícího v klidné části Prahy 4 - Krč, nedaleko zámku Chateau St. Havel., cca 10 mnut chůze od stanice metra Budějovická.

Účelnou a jednouchou dispozici bezbariérového bytu v soukromém vlastnictví tvoří obytná místnost s kuchyňskou linkou, s dostatečně prostornou vestavnou skříní, vstupní hala s druhou vestavnou skříní a koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC a prostorem pro pračku a sušičku. Byt má kvalitní původní dřevěná EURO okna, původní dřevěnou podlahu, stejně tak interiérové dveře. Byt je orientovaný na jihozápad do klidné zahrady kam je vidět z prostorné terasy 10m2. Bytu náleží sklep v přízemí pěti podlažního cihlového bytového domu s výtahem. Topení je centrální z vlastní kotelny. Parkování je možné v zóně pro rezidenty v bezprostřední blízkosti domu.

Ze zastávky autobusu téměř u domu je možné během pěti minut dojet ke stanici metra Budějovická. Četné autobusové linky zajišťují i pohodlné přímé spojení s mnoha pražskými částmi, jízdy autem urychluje nedaleká Jižní spojka. V bezprostřední blízkosti pak vznikají dvě zastávky nové trasy metra D. Kousek od domu vede podél Kunratického potoka cyklostezka směrem do Kunratického lasa a na opačnou stranu kolem rozsáhlého sportovního areálu k břehům Vltavy.

Byt je aktuálně pronajatý s možností prodloužení nájemní smlouvy. Je tedy vhodný jako investiční, ale i pro vlastní bydlení.

Podlahová plocha 34,2 m2.
Balkón 10 m2
Sklep 2 m2

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti MZ24077
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 34 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Myjsmereality.cz

Znojmo, Rudoleckého 858/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Myjsmereality.cz

Sdílet nemovitost

TOPlist