Prodej bytu 1+kk, garsoniery 35 m², Praha

7 450 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máte rádi ruch velkoměsta a chcete si ho užívat plnými doušky? Milujete atmosféru a životní styl lidí, co zde bydlí? Nechcete si Vaše nové bydlení nikterak upravovat a rovnou se nastěhovat do „hotového“? Jezdíte do Prahy za prací nebo kulturou, a rádi usínáte ve svém? Uvažujete tak, že vlastnit nemovitost v centru velkého evropského města představuje vhodnou investici, neboť nabídka bydlení v těchto lokalitách je značně omezená, a poptávka po něm zůstává po dlouhá léta vysoká? Pokud zněla alespoň jednou Vaše odpověď ano, tak pak jste zde správně.

Prezentovaná nemovitost se nabízí plně zařízená a je vybavena vkusným a moderním nábytkem na míru, a to včetně praktického vyklápěcího dvojlůžka, které při jeho sklopení dodává bytu na prostornosti a vzdušnosti. Z vnitrobloku sem proudí dostatek světla i tepla ze slunečních paprsků. Určitě neodoláte si dát příjemnou snídani nebo večerní skleničku na balkonu, který k bytu náleží.

Toto klidné bydlení v bezprostřední blízkosti Karlova náměstí je skvělým výchozím bodem pro procházky po historickém centru Prahy. Odsud si zajdete na Karlův most, k Národnímu divadlu, k paláci Žofín, a stejně tak třeba na Staroměstské náměstí nebo do Františkánské zahrady.

Můžete zde navštívit řadu divadel, koncertních sálů i muzeí , a vychutnat si tak bohatou kulturní scénu hlavního města.

Pokud jste fajnšmekři v oblasti gastronomie nebo rádi nakupujete, tak se zde budete cítit jako ryba ve vodě. V docházkové vzdálenosti je mnoho obchodů s módními značkami, butiků, obchodů se suvenýry, ale i tradičních českých prodejen. Škála restaurací, kaváren a barů, kde si můžete vychutnat českou kuchyni i mezinárodní speciality je velice široká a rozmanitá.

Říkáte si, že by to chtělo i trochu zeleně? Tak proč si nezajít za chvilkou klidu a relaxace na Kampu nebo do Vojanových sadů, projít se tam, posedět nebo si udělat piknik s přáteli.

Pokud máte rádi sport, můžete v okolí najít mnohá fitness centra, napojit se na cyklostezky podél řeky Vltavy nebo řeku využít k vodním sportům.

Chcete si užívat noční život? Tak pak si určitě vyberete z obrovské nabídky barů, klubů, restaurací, kaváren a vináren, které nabízejí různé druhy zábavy i hudby.

Když budete chtít jet městskou hromadnou dopravou kamkoliv, tak tudy jezdí několik páteřních tramvajových linek, a na jednotlivé trasy metra dojdete pešky v rozmezí tří až deseti minut.

To vše a mnohem víc si můžete užít buď Vy samotní nebo turisté, které krátkodobě ubytujete.

Přijďte si tuto nemovitost prohlédnout!

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14441155
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 35 m²
Patro 4
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist