Prodej bytu 1+kk, garsoniery 48 m², Praha

5 590 000 Kč

Služby domu 3.018,- Kč/měsíčně, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Velmi tichý, útulný a světlý byt o užitné dispozici 1+kk+ložnice (spacím koutem), s balkonem, garážovým stáním a sklepní kojí v Praze 10 Záběhlicích v atraktivní a klidné lokalitě ul. Ve Slatinách. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který byl majitelem užíván velmi sporadicky a je možno konstatovat, že se jedná o novostavbu. Nájemník v bytě nikdy nebyl. Byt se nachází ve 3. NP bytového domu (2.patro), který byl postaven v roce 2005. Okna jsou orientována na východní stranu s výhledem do zeleně, což v letním horkém období zajišťuje příjemné klima. Byt má vstupní bezpečnostní dveře, kterými vstoupíte do předsíně 4,70 m2, ve které jsou umístěny kvalitní vestavěné šatní skříně. Vpravo je vstup do koupelny 3,10 m2 se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Z předsíně vedou vstupní dveře do prostorného obývacího pokoje 30,60 m2, jehož součástí je kuchyňský kout s velmi kvalitní kuchyňskou linkou vyrobenou na míru a se zabudovanými spotřebiči (el. sporák, el. trouba, myčka, vysoká lednice s mrazákem, digestoř) v plně funkčním stavu. Část obývacího pokoje je stavebně oddělena příčkou, za kterou se vytvořil prostor o výměře 9 m2 pro umístění postele a ostatních prvků ložnice. Z obývacího pokoje vstoupíte na balkon, jehož plocha 4,80 m2 Vám umožní umístit křesílka a stolek pro relaxaci a pohodu pro 4 lidi.
Obrovským bonusem pro nového majitele je skutečnost, že k bytu náleží garážové parkovací stání pro 1 osobní automobil v 1. podzemním podlaží bytového domu, což nepochybně zvyšuje atraktivitu této nemovitosti a dále k bytu náleží sklepní kóje 2,60 m2 v 1. NP bytového domu. Díky výtahu se do bytu dostanete jak z garáže, tak ze vchodu bez jediného schodu.
Byt 38,4 m2, balkon 4,8 m2, sklepni koje 2,6 m2, garážové stání 10,7 m2. Celkem 56,5 m2
Bytový dům je dobře udržovaný, nabízí společnou místnost pro umístění kol a kočárků, ohřev vody je centrální, topení je ústřední dálkové. Náklady spojené s provozem bytu jsou nastaveny na částku 3.018,- Kč měsíčně (zálohy na vodu, topení, SVJ apod.). Zálohy na elektřinu si nový majitel stanoví po dohodě s dodavatelem.
Bydlení v této lokalitě je velice žádané, protože je zde vše co potřebujete ke klidnému a spokojenému životu. Pro obyvatele je zajištěna široká občanská vybavenost (školy, MŚ, poliklinika, supermarket apod.) a pohodlné dopravní spojení MHD do centra Prahy. Nepochybně další velmi důležitou skutečností je blízkost zeleně Hamerského rybníka a možnost sportovního vyžití ve sportovních areálech, které jsou na dosah. Tento byt Vám zajistí nejen příjemné bydlení, ale představuje i zajímavou investiční příležitost v místě s vysokou poptávkou po bydlení. Srdečně Vás zvu na prohlídku bytu a neváhejte mě proto kdykoliv kontaktovat. Těším se brzy na viděnou.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14241009
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 48 m²
Patro 2
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist