Prodej bytu 2+1 60 m², Praha

5 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si vám nabídnout k prodeji byt 2+1 o rozloze 60 m2 + prostorný zděný sklep o výměře 7 m2 v atraktivní lokalitě Praha 6 - Sedlec.
Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí třípatrového cihlového domu, což zajišťuje snadný přístup i bez výtahu a nabízí výhody nižšího podlaží bez pocitu nedostatečného soukromí. Prošel kompletní rekonstrukcí - nová okna, nové rozvody el. energie a vody, rekonstrukce podlah s položením dlažby a obkladů. Podlahové vytápění v kuchyni, předsíni a koupelně zajišťuje maximální pohodlí. Dispozici bytu tvoří obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna s toaletou a předsíň.
V bytě je bezpečností systém, jsou zde bezpečnostní pancéřové dveře s 24 bodovým zabezpečením a protipožární ochranou. Plastová okna zajišťující výbornou izolaci.
Dům má nové všechny vnitřní rozvody, střechu a nyní je v plánu nová fasáda. Parkovat můžete pohodlně před domem.
Nemovitost se nachází v klidné části Prahy 6 - Sedlec plné zeleně s možností vycházek v přírodním lesoparku, nachází se zde i mnoho cyklostezek a vyhlídkových míst s výhledem na Vltavu a její okolí. Kompletní občanská vybavenost je v blízkosti samého srdce Prahy 6 - Dejvicích, najdete zde školky, Základní, Střední a Vysoké školy, obchody, restaurace, odborná lékařská střediska, parky, ale i místa bohatá na kulturu (Dejvické divadlo) a kulturní památky (Farnost u kostela Sv. Matěje, muzeum Stará Čistírna aj).

Je zde výborné dopravní spojení do centra města, pro milovníky plavby je v docházkové vzdálenosti přívoz, který Vás pohodlně dopraví na druhý břeh, kde se nachází známá a oblíbená Trojská cyklostezka, vedoucí podél Vltavy až do pražské ZOO.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2131361
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 60 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist