Prodej bytu 2+1 69 m², Praha

7 740 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Byt 2+1 klasické koncepce s kuchyní u vstupu, který lze přebudovat na 3+kk, se nachází ob ulici od parku Židovské pece. Nechybí téměř 5 metrový balkon s orientací do zeleného dvora, 5 metrový sklep a nebo komora uvnitř bytu. Ačkoliv se nachází v posledním podlaží, díky severní orientaci není vystaven přehřívání. V domě není osobní výtah, nákladní ale ano (nákupy a podobně, nosnost 100 kg - mě bohužel neuveze).

Plocha 69 m2 je rozdělena na 21 m2 obývák, 27 m2 ložnici a kuchyni s koupelnou. Obývací pokoj s velkým oknem disponuje taktéž malou komorou, o dostatek místa pro skříně se ale postará skutečně královská ložnice, která je velká jako celý byt 1+kk. V obou místnostech se nachází původní parkety, přičemž ložnici oživuje zajímavý prvek v podobně zaobleného rohu místnosti. Ostatně architektonické pojetí domu je velmi osobité a v šedi ostatních domů jej nelze přehlédnout.

Kuchyňská linka s jídelnou navazuje na balkon, který má plochu 4.5 m2 a orientaci do klidného dvora se vzrostlými stromy, které však díky umístění ve vysokém podlaží nestíní světlo a výhled. Koupelna je vybavena vanou a je v ní umístěn kombinovaný plynový kotel. K bytu taktéž náleží 5 m2 sklep umístěný v suterénu budovy. Dům se nachází v jednosměrné části ulice Jeseniova u parku Židovské pece, blok od ikonického kina Aero. Pokud vás o nabídce zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem. Na viděnou osobně.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 5221
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 69 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist