Prodej bytu 2+kk 47 m², Praha

6 216 450 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji pěkný světlý byt v osobním vlastnictví v nově vznikajícím bytovém domě v Praze 4, v městské části Chodovec. Koncept této lokality je zaměřen pro aktivní a společenský život, ale i pro relaxaci po práci - společné prostory disponují plně vybavenou posilovnou, místností pro provozování skupinového cvičení - jóga, pilates, dále se zde nachází společenská místnost se stolním fotbálkem a velkoplošnou televizí. K oddychu slouží pochozí střešní terasa s příjemným posezením, ze které je neodolatelný výhled na celou Prahu. Dům také disponuje velkým otevřeným vestibulem s recepcí. Jedná se o revitalizovaný dům s výtahem s rekonstrukcí jednotlivých bytových jednotek.
Byt s dispozicí 2+kk má výměru 46 m2 ve 3. nadzemním podlaží a sklepem s výměrou 1,1 m2. K bytu náleží parkovací místo na pozemku pod uzavřením. Byt je ve standardu "Fit out" a vybaven je dle projektu - podlahová krytina - přírodní dub, obklady a dlažba, sprchový kout, sanita, baterie. Pozemek patřící k tomuto objektu je pod uzavřením, kde vnitroblok je rozdělen na část sloužící k parkování vozů a motocyklů a část oddychovou - zeleň, lavičky, hřiště, ohniště, zázemí sloužící ke grilování.
V docházkové vzdálenosti od domu je základní občanská vybavenost, základní školy, školky, restaurace, sportoviště včetně kryté tenisové haly, sportoviště SBC, kde se nachází posilovna, bowlingové dráhy, squash a saunový svět. Autobusová zastávka je vzdálená 200 m od domu, se 2 zastávkami k trase metra C, zastávka Chodov, kde najdete jedno z největších obchodních center v Praze OC Westfiedl Chodov. Doporučujeme prohlídku a proto neváhejte kontaktovat makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2131236
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 47 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist