Prodej bytu 2+kk 62 m², Praha

9 594 081 Kč

bez DPH

Nemovitosti nabízí

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jižně orientovaný byt 2+kk o celkové rozloze 62,3 m2 zaujme pohodlím a vzdušností. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží bytového domu. U vstupní haly se nachází toaleta s umyvadlem, v hale je dostatek místa na úložný prostor, průchodem se dostanete do obývacího pokoje s kuchyní. Obytné místnosti nabízí výhled do klidného vnitrobloku, kde je umístěna prostorná terasa s malou zahrádkou. Srdcem bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, kam lze pohodlně umístit i jídelní stůl.

Za obývacím pokojem se nachází ložnice s úložným prostorem a vstupem do koupelny. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Byt je ideální volbou pro páry nebo single, kterým bude vyhovovat ideální velkorysý prostor. Jednotka je vybavena rekuperací a celoplošným podlahovým vytápěním. K bytu náleží také skladový prostor o výměře 3,2 m2 a parkovací stání, které jsou v ceně bytové jednotky.

Rezidence Laurová se nachází mezi ulicemi Radlická a Na Laurové v městském obvodu Praha 5 – Smíchov. Jedná se o jedinečnou a vyhledávanou oblast, kde se prolíná příroda, bezproblémová doprava, zázemí pro sport, nákupy i společenský život. Pod jednou střechou máte k dispozici služby recepce 24/7, reprezentativní místnost pro pracovní či společenské schůzky, kvalitní vybavení a zázemí s poskytovanými službami přináší vše, co očekáváte od exkluzivního bydlení. Díky pobytové střešní terase SKY TOP můžete navíc relaxovat venku a uspořádat setkání s rodinou či s přáteli. Klidné chvíle můžete trávit i v uzavřeném vnitrobloku se zelení a zpevněným povrchem pro sportovní aktivity.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti LAU_D1.1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Praha, Holečkova 3331/35

Zobrazit kompletní nabídku RK

SATPO - SATPO management, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist