Prodej bytu 2+kk 57 m², Praha

5 550 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám představit byt v bytovém domě postaveném v roce 2007 v projektu Romance, který má jednu velkou výhodu. Na rozdíl od většiny realizovaných projektů v Uhříněvsi je situován stranou hlavních komunikací a je tedy ideální lokalitou zejména pro lidi toužící po klidu a pro rodiny s dětmi.

Byt o dispozici 2kk s podlahovou plochou 49 m2 se nachází v prvním nadzemním podlaží čtyřpodlažního bytového domu s bezbariérovým přístupem. Součástí bytu je prostorná lodžie o výměře 6 m2 přístupná z obývacího pokoje. Komora přímo v bytě dobře poslouží k uskladnění věcí. Prostorná koupelna má vlastní okno, které zajišťuje ideální odvětrání. Z důvodu maximálního využití daného prostoru je nyní v pokoji instalované patro na spaní, které je možné odstranit, pokud by novým majitelům nevyhovovalo. K bytu dále náleží sklep.

Uhříněves je rozvíjející se městskou částí, kde naleznete spoustu obchůdků, příjemných restaurací, několik sportovišť, lékárnu, poštu, ale také divadlo U22. Rodiny s dětmi ocení několik mateřských školek, z nichž jedna se nachází jen pár desítek metrů od domu a samozřejmě i dvě základní školy. Blízko u domu je též hezké dětské hřiště. To vše v docházkové vzdálenosti.

Doprava: ideální dopravou do centra města je vlakovým spojem přímo na Hl. nádraží nebo autobusy na metro C Háje. Autem se během pár minut dostanete na dálnici D1.

Uhříněves a okolí se může pochlubit řadou zajímavých míst pro trávení volného času v přírodě, ať již při procházkách nebo jízdě na kole. Zhruba desetiminutovou procházkou se dostanete k rybníkům Velká a Malá Vodice, kde se nachází příjemná restaurace U splavu se zahrádkou vybízející k letnímu posezení. V Uhříněvsi je rovněž přírodní park Obora s navazujícím Podleským rybníkem. Nedaleko je také přírodní park Hostivař s Hostivařskou přehradou. Přes Pitkovickou stráň se přírodním parkem Botič – Milíčov dostanete k přírodnímu praku Milíčovský les nebo do dendrologické zahrady a Průhonického parku. Tyto přírodní prvky vytvářejí příjemné prostředí pro život v této městské části.

Zajímá Vás něco dalšího k tomuto bytu? Oslovil Vás a chcete se na něj podívat? Zavolejte mi a já Vás tímto bytem rád provedu. Budete-li potřebovat zajistit financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici odborný finanční konzultant.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 14431999
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 57 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist