Prodej bytu 2+kk 67 m², Praha

Cena na dotaz

info v RK

Nemovitosti nabízí

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte moderní a prostorné bydlení? Chcete žít pohodlně a v blízkosti Šáreckého údolí? Tak právě pro vás tady mám mezonetový byt s terasou a krásným výhledem na Prahu.

Nabízím vám byt s dispozicí 2+kk o velikosti 61,61 m2. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, komory, koupelny s toaletou, ložnice, druhé koupelny s toaletou. Součástí bytu je i terasa o velikosti 3,17 m2 a sklep 2,47 m2.

V prvním patře bytu se přes chodbu dostanete do prosvětleného obývacího pokoje. Nedostatkem místa tu trpět nebudete – vejde se vám pohodlný gauč i konferenční stolek. I přes to, že se jedná o podkrovní byt, prostor je dobře využitý.

Z kuchyňského koutu a obývacího pokoje je přístup na terasu o velikosti 3,17 m2, která do interiéru vrhá příjemné světlo. Z chodby se dveřmi dostanete do první koupelny se sprchovým koutem a toaletou (zde je umístěna pračka) a do prostorné komory, kde je umístěný plynový kotel na ohřev vody a topení (možnost využití i jako šatna).

Z obývacího pokoje vedou dřevěné schody do druhého patra, kde se nachází samostatná místnost ložnice s malou pracovnou. V ložnici je umístěna klimatizace, aby byl zaručen komfort. Přes ložnici je vstup do druhé prostorné koupelny s vanou a toaletou (zde je umístěna sušička na prádlo).

Byt se nachází ve 3. a 4. patře bytového domu, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2015. Výtah je samozřejmostí a s parkováním přímo u domu není žádný problém. Kromě toho zde najdete u domu kavárnu, potraviny, poštu atd..

V okolí bytu najdete vše potřebné – školu, školku, zdravotní středisko, dětské hřiště, poštu, supermarket BILLA, pizzerii, kavárnu a potraviny. A pokud by Vám ani to nestačilo, tak za pouhých 10 minut jste v centru Prahy. Výhodou je také dobré spojení MHD (metro stanice Bořislavka, TRAM,BUS). Dobré dopravní spojení vozem a MHD na letiště Václava Havla.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 21164
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 67 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

AGENA Reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist