Prodej bytu 3+1 108 m², Praha

11 980 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prostorný a slunný byt 3+1 s dvěma koupelnami, 104 m2, s balkónem 2 m2 a sklepem 5 m2 (výměry jsou dle prohlášení vlastníka), ve 3. patře činžovního cihlového domu s výtahem v ulici Na Jezerce, Praha 4, Nusle, jen pár minut od tramvajové zastávky Horky. Na náměstí Bratří Synků kde bude v budoucnosti vybudována zastávka metra D, trasa D povede mezi stanicemi Náměstí Míru a Pankrác, se dostanete od bytu jen jednou zastávkou tramvaje nebo 11 minut pěší chůzí. Stavba stanice by měla být zahájena na jaře 2024, ke zprovoznění by mělo dojít v roce 2029.

Kompletní rekonstrukce bytu proběhla před 9 lety, byt je ještě potřeba přepracovat dle svých představ. V bytě se zajišťuje teplá voda a vyhřívání bytu vlastním plynovým kotlem, na podlahách jsou parkety, plovoucí podlaha či keramická dlažba. Okna do ulice Na Jezerce jsou dřevěná, do vnitrobloku plastová. Rozpis měsíčních plateb pro jednu osobu včetně fondu oprav je 2.254 Kč (fond oprav ve výši 834 Kč). V roce 2019 byly vymalovány vnitřní prostory v bytovém domě, proběhla kontrola střechy a neshledala se potřeba rekonstrukce, v roce 2020 byly renovovány vnitřní dvojdílné dveře "lítačky" ke vstupu ke schodišti.


Přednosti bytu:
- Prostorné pokoje (24 2m, 19 m2 a 13 m2) s orientací na jiho-východ, či na severo-západ;
- Menší pokoj / ložnice (13 m2) s vlastní šatnou (5 m2);
- Dvě koupelny, jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem, samostatné WC na chodbě.


Lokalita:
* veškeré sociální zařízení v místě: mateřská škola a základní škola, lékaři, pošta, restaurace, kavárny;
* velké množství kulturního a sportovního vyžití: park Jezerka, centrální park Pankrác, TJ Pankrác (fotbalové hřiště, tenisové hřiště, nohejbalové hřiště);

Doporučujeme Vám tento prostorný a světlý byt s posezením na terase s krásným výhledem na Prahu. Volejte makléři na domluvení si prohlídky či s případnými dotazy.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 11041015
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 108 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist