Prodej bytu 3+1 65 m², Praha

6 390 000 Kč

včetně provize RK a právního servisu

Nemovitosti nabízí

PROFIT REALITY Ltd.

Praha, Novodvorská 288/75

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 3+1 s balkonem a sklepem s připravenou možností dispozice na 4+kk, po kompletní rekonstrukci.

Byt je umístěný ve 4. patře cihlového domu s výtahem ve velmi žádané lokalitě Prahy 4 - Spořilov. Jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj se vstupem na balkon, dvě ložnice, kuchyni s kuchyňskou linkou, vstupní předsíň s vestavěnou zrcadlovou skříní, koupelnu a samostatné WC.

V obývacím pokoji je v podhledu příprava pro možnost instalace kuchyňské linky, a tím by vznikla dispozice bytu 4+kk se třemi neprůchozími ložnicemi (poslední fotka jako vizualizace obývacího pokoje s kuchyňským koutem).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nových rozvodů elektřiny, vody a odpadu. Nabízí plastová okna, LED osvětlení, noční osvětlení, velkoformátovou dlažbu a plovoucí podlahy. Ideální orientace obývacího pokoje a jedné ložnice na jihovýchod, zatímco ostatní místnosti jsou orientovány na severozápad. Lokalita je klidná s plnou občanskou vybaveností (MŠ, supermarkety, restaurace, kavárna, dětská hřiště), příjemnými sousedy a správně fungujícím družstvem. V blízkosti zastávka autobusových linek 118, 138, 170 a 905, v docházkové vzdálenosti stanice metra C Kačerov.

Cena včetně provize realitní kanceláře a právních služeb.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N0025299
Vlastnictví družstevní
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 65 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

PROFIT REALITY Ltd.

Praha, Novodvorská 288/75

Zobrazit kompletní nabídku RK

PROFIT REALITY Ltd.

Sdílet nemovitost

TOPlist