Prodej bytu 3+kk 72 m², Praha

10 139 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme exkluzivní nabídku loftového bytu B326 o velikosti 3+kk s celkovou plochou 71,61 m2, součástí bytu je prostorný balkon o velikosti 5,05 m2.

Byt se nachází v objektu bývalé továrny. Tento prostor umožňuje vestavbu funkčně praktických dispozic, a to většinou v podobě loftových bytů s vestavbou pater s dřevěnou konstrukcí. Díky vysokým industriálním stropům a velkým oknům s impozantními výhledy se zde budete cítit výjimečně.

V bytě se můžete těšit na prvotřídní vybavení, které splní i ty nejnáročnější požadavky na moderní životní styl. Masivní dřevo na podlahách poskytuje příjemný pocit a elegantní vzhled, zatímco litinové schodiště dodává interiéru osobitý charakter. Textura betonu a dřevěné dveře zase přinášejí do prostoru autentičnost.

Ale to není vše! Exteriérové rolety zajistí soukromí a ochranu před slunečním zářením, podlahové vytápění vám zaručí teplo v každém ročním období a vzduchotechnické chlazení udrží příjemnou teplotu i během letních dnů.

Každý detail bytu byl pečlivě vybrán tak, aby poskytoval maximální komfort a estetiku. Takže ať už hledáte luxusní bydlení pro sebe nebo svou rodinu, tento byt splní vaše očekávání a je připraven vám nabídnout to nejlepší z moderního životního stylu.

Dopravní dostupnost je vynikající a blízkost centra hlavního města činí tyto byty ještě atraktivnějšími. Za 10 minut se můžete ocitnout ve víru velkoměsta. Lofty a byty budou k dispozici k nastěhování ve 2. čtvrtletí 2025. Staňte se majitelem tohoto unikátního bytu a uskutečněte si svůj sen o dokonalém bydlení! Nyní se slevou ve výši 500 000 Kč.

Fotografie byly pořízeny ve vzorovém bytu a slouží pouze k ilustraci. Nábytek, dekorace a osvětlení nejsou součástí prodeje.

Základní údaje

Druhy bytů Loft
ID nemovitosti 15832601
Vlastnictví soukromé
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha užitná 72 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist