Prodej bytu 3+kk 91 m², Praha

12 834 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní loftový byt 3+kk v projektu Lofty Kolbenova, nacházející se v srdci revitalizované průmyslové čtvrti, která oplývá jedinečnou industriální atmosférou. Byt s celkovou plochou 90,60 m2 představuje dokonalou symbiózu moderního bydlení a historické architektury, čímž respektuje ducha a odkaz minulosti.
Dispozice bytu zahrnuje předsíň o velikosti 4,86 m2, moderně vybavenou koupelnu o velikosti 4,66 m2, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 32,98 m2, atraktivní galerii s plochou 19,41 m2, která nabízí flexibilní využití prostoru, dále pohodlný pokoj o rozloze 11,94 m2, poskytující soukromí a klid, funkční chodbu a samostatné WC.
Díky promyšlenému architektonickému návrhu a použití kvalitních materiálů, jako je masivní železobeton a akusticky izolované mezibytové stěny, nabízí byt kvalitní prostředí pro život. Vysoké stropy a šířka bytu 3,1 metru přispívají k pocitu vzdušnosti a prostoru.
Loft je vybaven všemi moderními technologiemi pro komfortní bydlení včetně centrálního zásobování tepla a reverzních klimatizačních jednotek, což zajišťuje pohodlí po celý rok.
Poloha projektu Lofty Kolbenova je strategicky situována s výbornou dopravní dostupností, včetně rychlého spojení s centrem města stanicí metra Kolbenova a tramvajovými linkami.
Byt je plánován ke kolaudaci na podzim 2024 a k předání novým majitelům na počátku roku 2025. Za designem stojí renomovaný architektonický tým Masák&Partner, jehož expertiza v obnově historických staveb a vývoji loftových prostor je zárukou unikátnosti a kvality.
Pokud hledáte bydlení, které harmonicky spojuje historický charakter s moderním životním stylem, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Základní údaje

Konstrukce Skeletová
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 8541039
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 91 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist