Prodej bytu 3+kk 95 m², Praha

12 490 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

95 m2 bez započtení sklepa i terasy, to už je na třípokojový byt opravdu parádní porce místa. Spousta oken, umístění až úplně nahoře, žádné stínění okolní stavbou a velká terasa lemující byt kolem dokola. 300 metrů od tramvaje, přesto ale v klidu a mezi stromy. Kombinace vskutku nevídaná, ovšem v tomto domě z roku 2009 právě nyní k dispozici.

Obývák o velikosti 43 m2 by mohl závidět nejeden dům, navíc ho prosvětlují velkoformátová okna s orientací na jihovýchod a jihozápad, která se společně s umístěním v nejvyšším podlažím starají o skutečně nadstandardní míru světla. Pakliže máte obavy o tepelný komfort, instalace klimatizace s umístěním jednotky na velkou terasu je hračka. Terasa lemuje kolem dokola celý byt a její plocha je 26 m2.

Kuchyňská část s jídelnou je vybavena původní, ale zachovalou linkou, která má při ruce komoru. Ložnice mají velikosti 13 a 17 m2 a navzdory zkoseným stropům nejsou nijak zvlášť zmenšené (100 cm v nejnižším bodě). I v nich platí, že jsou zde větší okna, než je klasický formát střeních oken. Toaleta je oddělná, koupelna je vybavena sprchou a prostorná chodba umožnila umístění velké vestavěné skříně.

K bytu náleží sklep o ploše 2,7 m2 a také dvě garážová stání. Příslušenství je v ceně pochopitelně zahrnuté. V ulici je zcela minimální provoz - je slepá a dům je úplně na konci. Tramvajová zastávka, která je 300 m od domu, zajišťuje do 7 minut dostupnost na metro Kobylisy nebo Palmovka. Pokud vás zajímá plánek, výše poplatků a další informace, rád vám poskytnu odkaz s detailnějším popisem. Byt je volný a k dispozici okamžitě.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6703
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 95 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist