Prodej bytu 3+kk 89 m², Praha

11 290 000 Kč

včetně poplatků, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máme pro Vás jedinečnou příležitost koupě bydlení, které bude dostavěno v září roku 2024, k předání bude ke konci roku 2024. Tato nemovitost je přímo stvořená proto, aby jste si život užívali a zároveň využívali plný potenciál lokality a komfortu dopravy, sportovních či volno časových aktivit s rodinou a přáteli.

Použili jsem fotografie a 3D scan virtuální prohlídku ze vzorového bytu.

Představujeme Vám nadstandardní byt o dispozici 3+kk o velikosti 72,6m2, s terasou o velikosti 16,6 m2 v 14.NP budovy B nového bytového projektu Moje Zahálka v lokalitě Praha – Modřany. Majitel upravil vnitřní dispozici bytu tak, aby byla plně využita jeho obytná plocha a obyvatelé měli prostor také pro dětský pokoj nebo home office. Byt poskytuje maximální komfort a navíc výjímečný jihozápadní výhled na Vltavu, Barrandov a okolní přírodu ve spojení s pulzujícím městem.

Každá místnost poskytuje svému obyvateli 100% soukromí a životní prostor, který všichni potřebujeme. Ohniskem bytu je 33,7 m2 velký obývací pokoj, který spojuje kuchyňskou část s jídelním a obývacím prostorem, s přístupem na terasu. Hlavní ložnice disponuje též vstupem na balkon. Naproti ložnici je prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, a dále samostatný pokoj, který je možno využít jako dětský pokoj, pokoj pro hosty nebo home office.

Život není jen v bytě, ale i v jeho okolí. V bezprostřední blízkosti domu naleznete kromě hřiště pro děti i hřiště zvířecí, amfiteátr, a dokonce komunitní zahradu a v ní hmyzí domek. Moje Zahálka je snadno dostupná nejen autem, ale také tramvají nebo vlakem a v neposlední řadě na kole. Centrum Prahy je od Zahálky vzdáleno pouhých 15 minut vyhlídkové jízdy na kole podél toku Vltavy.

9ti jamkové golfové hřiště Hodkovičky je vzdáleno 5 minut. Hlavní pražská inline / cyklostezka podél Vltavy vede přímo okolo. To je jen krátký výčet všech výhod. Nejlépe uděláte, když se přijdete osobně podívat. Kontaktujte realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Beton
ID nemovitosti 2121114
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 89 m²
Patro 13
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist