Prodej bytu 3+kk 101 m², Praha

19 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k nákupu luxusního a prémiového bytu 3+KK ve vyhledávané lokalitě Praha - Radlická. Tento byt ve 4. patře o rozloze 101 m2 se vyznačuje nejenom svým rozsahem a komfortem, ale také moderním designem a prvotřídním vybavením.
Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba s vestavěnými skříněmi, které přidávají nejen k eleganci interiéru, ale také poskytují dostatek úložného prostoru. Rozlehlý obývací pokoj spojený s moderním kuchyňským koutem tvoří jádro bytu, nabízející ideální prostor pro setkávání s přáteli nebo rodinné večeře.
Dále zde najdeme dětský pokoj a přepychovou ložnici, které nabízí dostatek místa pro odpočinek a relaxaci. Koupelna je elegantně vybavena velkoformátovým obložením a disponuje jak vanou, tak i sprchovým koutem. Samostatná toaleta přidává další úroveň pohodlí a praktičnosti.
Výhody tohoto bytu nekončí uvnitř. K dispozici je také terasa o rozloze 23 m2 a předzahrádka o ploše 26 m2, které poskytují dotek přírody a zároveň krásný výhled na Prahu, což dodává bytu další unikátní prvek. Venkovní elektrické žaluzie zajišťují optimální kontrolu nad světlem a soukromím.
Podlaha v bytě je vybavena vytápěním a kvalitní dubovou plovoucí podlahou, což dodává prostoru nejenom eleganci, ale také teplo a příjemný dojem.
K tomuto bytu dále náleží velké garážové stání umístěné v suterénu bytového domu.
Byt je umístěn chytře dále od ruchu velkoměsta a to v moderní novostavbě ve svahu, která byla postavena v roce 2015. Tato konstrukce poskytuje vyvážený a moderní životní prostor, který splňuje nejvyšší standardy kvality.

Na metru Radlická jste od bytu do 5 minut, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra města. Veškerá občanská vybavenost je samozřejmostí - škola, školka, tenisové kurty a fitness jsou hned naproti domu.
Tento byt není jen o bydlení, ale o celkovém životním stylu. Jestli hledáte kombinaci luxusu, moderního designu, komfortu a krásného výhledu, tak jste na správném místě.
Kontaktujte makléře pro další informace a domluvte si prohlídku - toto může být váš nový domov v srdci Prahy, kde se pojí elegance s výjimečným bydlením.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9431408
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 101 m²
Patro 4
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist