Prodej bytu 3+kk 83 m², Praha

9 999 990 Kč

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Právě jste objevili dispozičně zajímavý, prostorný a kvalitně vybavený byt 3+kk, který je součástí nového developerského projektu, nacházejícího se v Praze 5 - Radlicích, v ulici Na Farkáně III. Z domu dojdete na stanici metra B – Radlická za 3 minuty a v parku Na Farkáně jste za pouhé 2 minuty. Cena za 1 m2 podlahové plochy v této novostavbě činí 120.482Kč.

Prezentovaná bytová jednotka zaujme nejen velikostí podlahové plochy (83 m2), ale i pocitem vzdušnosti, který Vám poskytne. Navíc zde zcela jistě oceníte dostatečné úložné prostory, kdy jen podlahová plocha budoucí komory nebo šatny činí 10,4 m2.

Auto můžete zaparkovat přímo před domem.

Tato novostavba byla postavena s využitím moderních tepelně izolačních materiálů, což přináší nejen úsporu provozních nákladů, ale i zvýšení každodenního komfortu Vašeho budoucího bydlení. Energetická třída budovy C.

V jednotlivých pokojích jsou položeny dřevěné podlahy značky Parky. Materiál pro obklady a dlažby v koupelně dodala společnost Impronta Italgraniti. Vybavení koupelen a toalet nese značku Handsgrohe, Sapho, Riho a Laufen. V oknech jsou osazena bezpečnostní termoizolační trojskla. Nemovitost je vybavena přípravou pro klimatizaci a předokenní žaluzie. Oceníte i podlahové vytápění a bezbariérový přístup do domu.

Místo samotné je vyhledávanou rezidenční lokalitou, v jejímž okolí je velké množství zeleně (park Na Farkáně, park Waltrovka, Malvazinky, přírodní Park Krč-Motol), což Vám umožní pohyb na čerstvém vzduchu a častou relaxaci v přírodě. Nachází se zde i řada možností pro aktivní trávení volného času, neboť v blízkosti je sportovní hala, fitness studio, venkovní sportoviště, dětské hřiště, plavecký bazén, tenisové kurty a golfový klub.

V okolí se nachází řada kancelářských budov, školy, školky, supermarket BILLA, několik restaurací a zdravotnická zařízení. Za většími nákupy můžete vyrazit do blízké Galerie Butovice nebo Centra Nový Smíchov.

Projekt je výborně dostupný městskou hromadnou dopravou i autem. Stanice metra B - Radlická, zastávka autobusu a tramvaje jsou 5 minut chůze od domu, v centru Prahy jste za pouhých 20 minut. Velice snadno se napojíte na hlavní tahy z Prahy (Jižní spojka, Strakonická, Plzeňská), rychle a snadno se odsud dopravíte i na Letiště Václava Havla.

S financováním nákupu této nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, ozvěte se a domluvíme si termín prohlídky.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14431391
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 83 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist