Prodej bytu 3+kk 69 m², Praha

8 490 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Byt E

Jste moderní lidé, kterým není lhostejné životní prostředí a obnovitelné zdroje? Zajímá Vás varianta úsporného bydlení s vlastní fotovoltaikou a tepelným čerpadlem?
V rámci All inclusive servisu si potom právě Vám dovolujeme nabídnout ke koupi bytovou jednotku ve zcela novém unikátním developerském projektu, ve velmi žádané lokalitě Prahy 6 – Řepy, Žalanského ulice.

Jedná se o byt E, dispozičně řešený jako 3+kk, o podlahové ploše 69 m2, velkou jižně orientovanou terasou 23 m2 a sklepem na patře bytu. Tato bytová jednotka se nachází v 1. poschodí třípatrového cihlového domu. K bytu je možné přikoupit parkovací stání na pozemku za cenu 250.000 Kč popř. vlastní garáž. Nemovitost se nabízí jako nevybavená, k dispozici je koupelna se sprchovým koutem a WC, příprava na kuchyňskou linku. Plastová okna, vinylová podlaha, vstupní protipožární dveře.

Projekt je unikátní díky vlastním solárním panelům umístěným na střeše, díky kterým ušetříte náklady za elektřinu. Vlastní tepelné čerpadlo pak zajišťuje ohřev teplé vody a vytápění.

Zateplený cihlový bytový dům, ve kterém se nachází 7 bytových jednotek se sklepy, stojí na strategickém místě v Žalanského ulici, přímo u autobusové zastávky. V okolí je veškerá občanská vybavenost - mateřské školy, základní škola, parky, dětská hřiště, obchody, lékaři, veterinární klinika, benzinová stanice, nedaleká dobíjecí stanice elektromobilů atd.

V domě je k dispozici celkem 7 bytových jednotek, které je při prohlídce možné také prohlédnout.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem - díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí Vám naši finanční specialisté, přítomni při prohlídkách nemovitosti, podají veškeré informace spojené s financováním
a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň Vám případně mohou pomoci vyřídit veškeré náležitosti.
Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce.

Ve videoprezentaci a fotogalerii jsou využity 3D vizualizace interiéru.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 14441096
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 69 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist