Prodej bytu 3+kk 76 m², Praha

6 499 990 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Sníte o tom, že Vaše děti budou chodit do školy a na kroužky samy? Pokud si vyberete tuto nemovitost pro Vaše nové bydlení, tak se Vaše sny stanou skutečností.

Tento útulný byt se nachází v bezprostřední blízkosti školního areálu, který je oplocený a disponuje atletickou dráhou a fotbalovou hrací plochou. Z jeho oken budete mít přímý výhled na dětské a sportovní hřiště. Vaše děti tu tedy zcela jistě najdou dostatek prostoru k jejich volnočasovým aktivitám a zábavě.

Pokud budete potřebovat udělat rychlý běžný nákup, oceníte, že supermarket Albert je vzdálen pouhé dvě minuty pěšky od domu. A když budete mít extra naspěch nebo zjistíte, že Vám doma chybí jen pár drobností, zaběhnete si do večerky ve vedlejším vchodu.

Byt je vkusně zrekonstruovaný a dispozičně vhodně řešený. Vstup do něho je zabezpečen bezpečnostními dveřmi, nově jsou osazeny deskové radiátory a plastová okna. Do každého pokoje proudí opravdu hodně denního světla. Najdete zde i dostatek úložného prostoru, včetně samostatné šatny o ploše 3 m2 a vestavěných skříní v předsíni, dětském pokoji a ložnici. Další věci lze uložit na více než prostorné zasklené lodžii (7,2 m2). To vše dohromady Vám umožní se zde cítit bezpečně, pohodlně a pohodově. Bytová jednotka je nabízena včetně vybavení ( vyjma psacího stolu v obývacím pokoji)

Dům je velice dobře udržovaný a lze v něm využít optickou internetovou síť. K dispozice je sklep (2 m2) a kolárna. Parkovat můžete přímo před ním. Zastávka autobusu je vzdálena 5 minut pohodové chůze , na zastávce metra B - Nové Butovice budete za 6 minut, a v centru Prahy za 30 minut jízdy městskou hromadnou dopravou.

Budete nadšeni blízkostí Prokopského údolí (uvidíte na něj i z lodžie) , a jen Vy se rozhodnete, na jak dlouhou procházku nebo výlet se vydáte. Můžete dojít například k blízkému Červenému lomu, vyhlídkovému místu s výhledem na Prahu nebo až k výběhům koně Převalského. Milovníci dobré gastronomie určitě rádi vyrazí do místních vyhlášených restaurací Kastrol a Gao Den. V docházkové vzdálenosti naleznete lékárnu, lékaře, fitness centrum, masážní a kosmetický salon, a dokonce i opravnu obuvi.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte se ozvat a domluvíme si prohlídku.

Těším se na setkání s Vámi!

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14441024
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 76 m²
Patro 7
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist