Prodej bytu 3+kk 92 m², Praha

9 700 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi atypický, příjemný byt o velikosti 3+kk s obytnou plochou 77,6 m2 v Praze Vršovicích - Bulharská ul. s lodžií 10,4m2 a balkónem 3,6m2

Nemovitost se nachází ve 2NP cihlového domu se společnou předzahrádkou a zadním dvorkem, který nabízí příjemné posezení. K bytu rovněž náleží sklepní kóje. Parkování je možné přímo před domem.

Po vstupu do bytu vejdete do prostorné předsíně s posezením a velkým množstvím úložných prostor. S předsíně se dostanete do plně vybavené kuchyně s jídelnou a dále na prostornou, zasklenou lodžii a do obývacího pokoje, který má rovněž příjemnou lodžii s výhledem před dům. Z obývacího pokoje vejdete do ložnice, kde jsou umístěná kachlová kamna. Do koupelny můžete vejít buď z ložnice nebo z kuchyně.

Výhodou bytu je velké jeho umístění v klidné lokalitě plné zeleně a přesto nedaleko centra Prahy, množství úložných prostor, nádherné lodžie a možnost využití příjemného dvorku.

Celý byt je zařízen v osobitém stylu, na podlahách můžete najít příjemnou světlou dlažbu a parkety, v ložnici jsou kachlová kamna. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, který rovněž zajišťuje ohřev teplé vody. Veškeré rozvody IS jsou po rekonstrukci.

V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, množství kaváren, restaurací o nákupních možností, MŠ, ZS, hřišť a parků.
Zastávka tram "Čechovo náměstí" cca 5 min chůze od domu, v pěší blízkosti i stanice metra Flora, vzdálenost do centra města 10 min autem, do OC Eden 5 min.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, s financováním nemovitosti Vám také rádi poradíme. Budu se na vás těšit na prohlídce.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2586
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 92 m²
Patro 1
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist