Prodej bytu 4+kk 130 m², Praha

18 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

REALITY JJ

Praha, Baranova 1026/33

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný mezonetový byt s terasou ve vyhledávané části pražských Vinohrad v Mánesově ulici.

Byt o podlahové ploše 130 m2 se nachází ve 4. a 5. podaží bytového domu s výtahem.
Ze vstupní haly, které dominuje schodiště z masivu spojující obě podlaží bytu, vejdeme do útulného obývacího pokoje s krbem a s částečně odděleným kuchyňským koutem doplněným praktickou spíží. S pokojem sousedí malá pracovna s oknem.
Z haly je dále přístupná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a komora.


Po schodišti vystoupáme do druhého podkrovního podlaží. Zde je ložnice s šatnou a pracovním koutem a velký pokoj se vstupem na jižně orientovanou terasu s příjemným posezením. Na tomto podlaží se nachází hlavní koupelna vybavená masážní vanou, umyvadlem, WC a pračkou a technická místnost s plynovým kondenzačním kotlem k vytápění a ohřevu vody.

Interiér bytu byl původně zařízen ve spolupráci s architektem. V podkrovním podlaží je vybavení obou pokojů i úložný prostor na chodbě řešen na míru tak, aby byl co nejvíce využit atypický prostor.

Poplatky spojené s užíváním bytu jsou cca 4 000,- Kč. V částce je zahrnut fond oprav, správa domu, voda a odvoz domovního odpadu při užívání bytu jednou osobou.

Byt se nachází v nejhezčí části Vinohrad. Elegantní Mánesova ulice se vzrostlou zelení je příjemným a stále vyhledávaným místem k bydlení. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost zahrnující řadu institucí, obchodů, škol, populárních či komorních restaurací nebo Vinohradské divadlo, vyhledávané jsou farmářské trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad a několik minut chůze nebo jednu stanici tramvají je vzdáleno Václavské náměstí a centrum města.
V blízkém okolí je je též řada příležitostí k relaxaci a k odpočinku. Oblíbené jsou Riegrovy sady nebo nedaleká Grébovka.

Veškeré další informace včetně ceny o této nemovitosti jsou k dispozici na vyžádání, prohlídka je možná po dohodě kdykoliv.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak, MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 107
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 130 m²
Patro 4
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALITY JJ

Praha, Baranova 1026/33

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist