Prodej rodinného domu 196 m², Praha

18 400 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Praha, Londýnská 730/59

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o., má k prodeji prostorný rodinný dům v klidné a žádané části Prahy 5 - Zbraslav. Tento dům byl postavený v roce 1976 a prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2004, během které byla instalována nová zateplená střecha, vyměněna okna za kvalitní plastová s dvojsklem, a obnovena fasáda. Díky těmto úpravám dům nabízí nejen komfort a estetický vzhled, ale i významnou energetickou účinnost.

**Vybavení a pohodlí**

Při rekonstrukci byly kompletně přepracovány i všechny technické rozvody, včetně instalace nového plynového kotle, což zaručuje bezproblémový chod všech domácích systémů a minimalizuje potřebu dalších investic v dohledné době. Dům je plně napojen na všechny inženýrské sítě, což zajišťuje vysoký standard bydlení.

**Exteriér a další vybavení**

Kromě hlavního obytného prostoru nabízí nemovitost řadu dalších atraktivních prvků, jako je zahradní domek s užitnou plochou 19 m2, který je ideální pro relaxaci nebo jako pracovní prostor, dále pak soukromý bazén, který přináší osvěžení během horkých letních dnů, a praktický skleník pro pěstování rostlin nebo zeleniny. Prostorná garáž a další místa na parkování na pozemku uspokojí potřeby rodin s více vozidly nebo návštěvami.

**Perfektní lokalita**

Zbraslav je známá svou nádhernou přírodou a klidným prostředím, které je ideální pro rodinné bydlení nebo pro ty, kdo hledají útočiště blízko městského ruchu, ale přitom v dosahu centra Prahy. Oblast nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a kaváren, stejně jako výbornou dopravní dostupnost.

**Ideální pro vaši rodinu**

Tento dům je skvělou volbou pro každého, kdo hledá komfort, soukromí a kvalitu bydlení v jedné z nejžádanější čtvrti Prahy. Jeho poloha a vybavení z něj činí ideální domov pro rodiny s dětmi, páry hledající klid nebo i investory, kteří ocení jeho hodnotu a lokalitu.

**Zveme vás na prohlídku**

Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo domluvení osobní prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme přesvědčeni, že potenciál tohoto domu a jeho okolí vás nadchne.

V případě potřeby vám rádi pomůžeme s financováním.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
ID nemovitosti 2024008
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 164 m²
Plocha užitná 196 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Praha, Londýnská 730/59

Zobrazit kompletní nabídku RK

KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist