Pronájem bytu 2+kk 66 m², Praha

22 800 Kč za měsíc

6.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Byt 2+kk k dlouhodobému pronájmu. Jihozápadně orientovaný byt, 2. NP s výhledem do vnitrobloku o rozloze 54 m2 plus lodžie 10 m2 se nachází v novostavbě komplexu YIT SUOMI Hloubětín. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s moderním kuchyňským koutem, samostatnou ložnicí, předsíně, koupelny s velkým sprchovým koutem a wc s bidetovou sprškou. Obývací pokoj a ložnice jsou vybaveny klimatizační jednotkou a na oknech předokenními žaluziemi. V koupelně je součástí vybavení též topný žebřík a podlahové vytápění. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou myčkou, chladničkou s mrazákem, troubou, sklokeramickou deskou a digestoří. V předsíni se nachází šatní skříň a botník. K bytu přísluší též sklep v přízemí a jedno parkovací stání v podzemní garáži, které je zahrnuto v nájmu. Do domu je bezbariérový vstup na čip. Uživatelé bytů mohou využívat společnou oplocenou soukromou zahradu domu i s dětským hřištěm.

Tramvajová zastávka Vozovna Hloubětín je přímo před domem. Metro Kolbenova do 3 min. Velkou výhodou je občanská vybavenost, která kromě okolí nabízí i další nebytové prostory pro drobné obchody a služby umístěné přímo v areálu SUOMI Hloubětín. V areálu najdete např. kavárnu, pizzerii, vinárnu, potraviny, květinářství atd. Kromě toho je zde dětské hřiště, fitness stezka Rokytka a zelené odpočinkové zóny, které Vám zpříjemní bydlení.

Majitel preferuje nekuřáky a zájemce bez domácích mazlíčků.

Nájemné: 22.800,- Kč. vč. parkovacího stání, zálohy na služby: 6.000,- Kč. (vyúčtovatelné dle skutečné spotřeby). Kauce: 45.000,- Kč. Elektřinu a internet si nájemce převádí na sebe.

Volné cca od poloviny května 2024.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 11046013
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 66 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist