Pronájem bytu 2+kk 63 m², Praha

37 000 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu prémiový byt s dispozicí 2+kk s terasou a zahradou v exkluzivní novostavbě – Prague Marina Nova.
Praktická dispozice, kdy se vstupními dveřmi dostanete do předsíně, kde se nachází toaleta pro hosty a technická místnost. Z předsíně se dále vchází do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní na míru, která je vybavena všemi spotřebiči. V další části bytu naleznete prostornou ložnici, ze které se vchází do koupelny vybavené vanou a toaletou. Celý byt je situován s přímým výhledem na řeku a jeho dominantou je prostorná terasa se zahradou o rozloze 43 m2, která je přístupná z obou místností a nájemníkům zajišťuje příjemné místo k relaxu. Po konzultaci s budoucím nájemníkem budou v případě zájmu dodány vestavěné skříně. K bytu dále náleží sklep, jedno garážové stání a nájemníkům je k dispozici recepce fungující 24/7.
Rezidence Prague Marina Nova nabízí perfektní propojení vysokého standardu bydlení, klidu a skvělé dopravní dostupnosti do centra Prahy. V bezprostřední blízkosti se nachází mnoho výborných restaurací, kaváren, Centrum současného umění DOX ale také míst ke sportovním aktivitám či procházkám.

Základní údaje

Balkóny Terasa
Parkování Garáž
ID nemovitosti 135665-1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 63 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist