Pronájem bytu 2+kk 62 m², Praha

21 000 Kč za měsíc

+ zúčtovatelné poplatky 5500 Kč, parkovací stání 2000 Kč, vratná kauce 40 000 Kč, + provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme dlouhodobý podnájem světlého bytu s dispozicí 2+kk v 6. NP novostavby projektu Harfa Park (dům X3) od Finepu. Podlahová plocha místností je 53,7 m2. Částečně zastřešený balkón má rozlohu 8,7 m2 a dovolí Vám vychutnat si kávu nebo skleničku i za nepřízně počasí. Byt je orientován na jih a na západ a náleží k němu kryté parkovací stání v přízemí budovy.

Promyšlená kuchyňská linka Oresi je vybavena vestavěnými spotřebiči Mora (sklokeramická deska, trouba, digestoř, myčka) a bude doplněna volně stojící dostatečně velkou lednicí. Dále je byt pronajímán jako nevybavený, což Vám dává velký prostor zařídit si vše dle Vašeho přání a vkusu.

V místnostech a kuchyni je položen kvalitní vinyl, v koupelně a chodbě pak dlažba. Vnitřní i vchodové bezpečnostní dveře jsou značky Sapeli. Všechna okna jsou vybavena žaluziemi.

Oblíbenou lokalitu Harfa Parku oceníte také především pro dobrou dostupnost MHD (Metro B – Vysočanská, Tram – Kabešova, Podkovářská: 8, 25, 92). Jednu tramvajovou zastávku je vzdálené vlakové nádraží Libeň a dvě zastávky Nákupní centrum Galerie Harfa a O2 Arena.

Veškerá potřebná infrastruktura je v docházkové vzdálenosti – především nákupní možnosti a zábava v Nákupním centru Fénix. Money Coffee House, Vinárna Bar Devítka, Pivárna U Klauna a Pizzerie Violete je pak přímo v areálu Harfa Parku, stejně tak jako Supermarket Albert.

Povodí říčky Rokytky s cyklostezkou A26 nabízí možnosti k odpočinku i ke sportu. Na cyklostezku se napojíte hned za domem. K dispozici máte také zamykatelnou venkovní úschovnu kol. Lezecká stěna Horoguru, sportoviště Crevison a jediný bazén s mořskou vodou v Praze (Bazén Hloubětín) jsou pak kousek. Pro nejmenší je přímo v lokalitě nově vybudovaný městský park Podkovářská, který byl otevřen v roce 2018. Blízký Park Zahrátky nabízí velkorysé herní prvky pro malé i velké děti, včetně tolik milovaného tobogánu. Na své si přijdou i dospělí. Pro ně je v parku Fitness louka Rokytka s úžasnými cvičebními pomůckami, ve stylu seriálu Flintstoneovi.

Zúčtovatelné zálohy na služby 5 500 Kč měsíčně
Parkovací stání 2000 Kč měsíčně / nutnou součástí nabídky
Elektřina bude přepsána na podnájemníka, stejně tak Internet, který je v domě zaveden.
Vratná kauce 40 000 Kč.
Odměna za zprostředkování 23 000 Kč + 21% DPH

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení MHD, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12546010
Vlastnictví družstevní
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 62 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist