Pronájem bytu 3+kk 59 m², Praha

35 000 Kč za měsíc

+ Poplatky 10 860 Kč/měsíc

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Atraktivní moderní bydlení v oceňovaném projektu Rezidence Riegrovy sady na hranici Prahy 1 a 2 při ulici Italské. Optimální spojení bezpečnosti (uzavřený obytný soubor přístupný přes non stop recepci, hlídání bezpečnostní agenturou) městského společenského způsobu života (centrum, kultura, metro) relaxace a přírody (sousedí s velkým parkem revitalizovaným 2010-2017, z terasy výhled na Pražský hrad). Do centra i k metru pěšky za 5 min.
Byt ve druhém patře o celkové ploše 69 m2 (byt 59 m2, terasa 10 m2) prosvětlený velkými okny je kompletně vybaven : kuchyňská linka se spotřebiči, koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC, velká ložnice s přístupem na terasu, pokoj – pracovna, obývací pokoj s pohovkou, rychlý internet přes optický kabel. Přístup k bytu bezbariérový, garážové stání pod domem u výtahu k bytu.
Úklid bytu zajištěn (2x měsíčně, 3 hodiny). Byt má 2 samostatné pokoje, kde je možné nerušené pracovat z domova. Půdorys bytu viz foto. Veškerý komfort v centru Prahy, volný od 1. 2. 2024. Poplatky za energie reflektují aktuální ceny (všechny aktualizovány v posledním kvartálu).

Základní údaje

Konstrukce Skeletová
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 91978
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 59 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist