Pronájem bytu 3+kk 85 m², Praha

45 000 Kč za měsíc

+ Poplatky na vyžádání

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K okamžitému pronájmu je připravený nově dokončený byt 3+kk ve zrekonstruované vile. V bytě byly použity nejmodernější technologie pro zajištění maximálního komfortu pro nájemníka - podlahové topení, stropní chlazení, automatické předokenní rolety a inteligentní systém ovládání domácnosti Loxone.

Dvouložnicový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží. Srdcem apartmánu je prostorný obývací pokoj s kompletně zařízeným kuchyňským koutem se spotřebiči Siemens a se vstupem na soukromou terasu. Hlavní ložnice s en-suite koupelnou disponuje i vestavěnými šatními skříněmi a také vstupem na terasu. V bytě pak nalezneme druhou ložnici a druhou koupelnu.

Samozřejmostí jsou dvě parkovací stání a sklep. Součástí pozemku je i společná zahrada s dětským hřištěm, venkovní kuchyní a grilem. Nájemníci budou moct využívat také saunu a externí místnost jako kancelář/pracovnu.

Dům stojí v atraktivní rezidenční lokalitě na Vinohradech, v blízkém dosahu plné občanské vybavenosti, v lokalitě s rychlým spojením do centra, v pěším dosahu stanic metra Želivského a Flora a nákupního centra Atrium Flora.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 132360-xxx-2153538317
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 85 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist