Pronájem bytu 4+kk 168 m², Praha

115 000 Kč za měsíc

+ Poplatky na vyžádání

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k pronájmu tento exkluzivní penthouse v nově dokončené prémiové rezidenci Gotthardská, která se nachází v prestižní lokalitě nedaleko ambasád. Tento byt o dispozici 4+kk nabízí nájemníkům 168 m2 v nejvyšším standardu. Disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s kuchyní, která je vybavena všemi spotřebiči, dále pak jednou koupelnou s toaletou a sprchovým koutem, dvěma ložnicemi a jednou master bedroom, která má k dispozici vlastní koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží dvě soukromé terasy, přičemž jedna se nachází vedle obývacího pokoje a druhá na střeše budovy s krásnými výhledy na park Stromovka. K bytu náleží dvě parkovací místa s dobíjecími stanicemi pro elektrické vozy.
Celý byt nabízí nejvyšší standard a disponuje vším, co můžete od exkluzivního bydlení očekávat. Samozřejmostí je zde klimatizace, centrální vysavač, rekuperační jednotka, chytrá domácnost, soukromý výtah přímo do bytu a dřevěné podlahy.
V okolí rezidence najdete ambasády, veškerou občanskou vybavenost, Park Stromovka, který se nachází pár metrů od rezidence a skvělou dostupnost do centra Prahy.

Základní údaje

Balkóny Terasa
Parkování Garáž
ID nemovitosti 100015
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 168 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist