Pronájem bytu 5+1 a více 250 m², Praha

130 000 Kč za měsíc

+ Poplatky 18 000 Kč/měsíc

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní bydlení v luxusním bytě v prvním patře nádherného novobarokního paláce na prestižní Vinohradské adrese.
Byt o dispozici 7+kk se skládá z prostorného obývacího pokoje s balkonem s výhledem do parku na Baziliku sv. Ludmily. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem a jídelním prostorem. Dále byt nabízí 6 ložnic, 3 designové koupelny a vstupní halu. Kuchyně je vybavena všemi moderními spotřebiči (Miele a Siemens). Dvě koupelny s vanou, třetí se sprchovým koutem jsou řešeny v elegantním nadčasovém stylu. Hlavní ložnice s en-suite koupelnou, (vana, toaleta, umyvadlo) Byt taky disponuje pračkou a sušičkou Miele.
Tento byt je vybaven špičkovým zařízením, disponuje původními kamny a parketami. Vstup do domu je zabezpečený čipem a alarmem.
Poplatky za elektřinu, odpad, vodné a stočné, teplo, výtah a společné služby v domě činí 18 000 Kč měsíčně. Parkovací stání je možné za příplatek 9 500 Kč, které je od bytu jen minutu pěšky.
Oblíbená rezidenční lokalita, přímo v centrální části Náměstí Míru, pár kroků od zastávek tramvají a stanice metra; v bezprostřední blízkosti naleznete vyhlášené restaurace, kavárny, bistra, pekárny, farmářské trhy, supermarkety, OC Flora. Příjemné procházky a volnočasové sportovní aktivity nabízí park Folimanka, či Havlíčkovy Sady.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 135044
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 250 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist