Pronájem bytu 5+kk 279 m², Praha

270 000 Kč za měsíc

Poplatky zahrnuty v ceně

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

K dispozici od 1.3.2024, byt je momentálně pronajatý.

Moderní rezidence XY Hřebenky byla zasazena do jižního svahu Smíchovských Hřebenek Díky návrhu architekta Radana Hubičky a provedení developera FCC se kloubí nadčasový design s vysokými standardy, naprostým klidem a zároveň bezpečím. Celý byt je navržen architektem Hubičkou, jeho design podtrhuje klasický prvorepublikový styl.

V šestém podlaží se rozléhá otevřený obývací pokoj s jídelnou a kuchyňskou linkou kompletně vybavenou spotřebiči značky Miele. Z obývacího pokoje je vstup na největší terasu. V tomto patře je také oddělený samostatný byt, který má ložnici, koupelnu, šatnu, obývací pokoj a soukromou terasu.

Po schodech o patro výše se ocitneme v nádherné světlé pracovně a galerii s knihovnou. Dvě symetrické ložnice se samostatnými vstupy poskytují naprosté soukromí. Každá ložnice má velkou koupelnu. Z galerie je také vstup na jednu ze tří teras. Horní terasa disponuje bazénem s protiproudem.

Celý byt lemují na míru dělané vestavěné skříně a knihovny korespondující s designem bytu a nádhernými dřevěnými podlahami. V bytě je topení řešené podlahovými konvektory a kapilárovým vytápěním v koupelnách a naopak chlazením ve stropech. Pro příjemnou atmosféru je v obývacím pokoji i krb na dřevo.

Výhodou projektu je nejen blízkost mezinárodních škol (Deutsche Schule Prag, Lycee Francais či International School of Prague) a letiště, ale i rekreační zázemí obsahující bazén, saunu, fitness, dětské hřiště a dokonce i squashový kurt. K bytu náleží 2 sklepní kóje a 2 garážová stání.

Základní údaje

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Balkóny Balkon, Terasa
Druhy bytů Loft
ID nemovitosti 128644-1
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 279 m²
Patro 5
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist