Pronájem kanceláře 150 m², Praha

12 000 Kč za měsíc

cena kanceláře je 839 Kč/m² vč. nákladů za energie, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pokud hledáte reprezentativní místo pro Vaše podnikání, kde se budete Vy i Vaši obchodní partneři cítit příjemně, mohla by Vás zaujmout příležitost pronájmu 1 - 7 samostatných kanceláří v administrativní budově Diamond Point na rozhraní Karlína a Nového města. Kanceláře jsou ve 4. patře, mají výměru od 16 m2 do 25 m2 a výhled západním směrem na budovu Ministerstva zemědělství. Výše měsíčního nájemného jedné kanceláře včetně nákladů za energie je od 12.000 Kč. Ke kancelářím je možné pronajmout si omezené množství parkovacích míst v suterénu budovy. V patře jsou k dispozici 4 zasedačky pro 15 - 40 lidí. Jejich využívání je možné po dohodě za předem domluvených finančních podmínek. Do jedné kanceláře se vejde podle uspořádání stolů až 7 pracovníků.
Úspěšný projekt Diamond Point nabízí vše, co potřebujete pro Váš spokojený business. Exteriér i interiér odpovídají skvělé architektonické a technické úrovni, přičemž se budova může pochlubit unikátními designovými recepcemi od českého architekta světového formátu Bořka Šípka. Jako nájemci se můžete ze společné terasy v 8. patře pokochat výhledy na Letnou, centrum Prahy, Pražský hrad, řeku Vltavu a ostrov Štvanici. Terasu současně můžete využít jako příjemné místo pro jednání s obchodními partnery nebo k odpočinku během náročného dne.
Administrativní budova Diamond Point se nachází na rozhraní Prahy 8 – Karlín a Prahy 1 naproti hotelu Hilton, což budově zaručuje vynikající viditelnost a prestiž. Útulná a rychle se rozvíjející lokalita profituje z vynikající dostupnosti městské hromadné dopravy - tramvajové zastávky, autobusového nádraží a stanice metra Florenc (B a C). Dále z přímého napojení na magistrálu a výhodného spojení se všemi směry. Rozvinutá infrastruktura a těsná blízkost historického centra Prahy jsou dalšími výhodami, které projekt nabízí. Parkování v podzemních garážích budovy je možné na základě volných kapacit. Případně v okolních ulicích.
Měsíční poplatky za služby a energie jsou ve výši 3 993,- Kč. V ceně poplatků je zahrnut standardní provoz budovy, vytápění, odvoz odpadu a údržba, ostraha, spotřebovaná voda. Poplatky za užívání společných prostor jsou 2800,- Kč na osobu. V ceně je zahrnuto - využití kuchyněk, sociálního zařízení, tiskárny, wifi, jednacích místností, recepce, úklid kanceláře. Jistota (kauce) je závisí na množství pronajatých kanceláří a na výši celkového měsíčního nájemného. Provize realitní společnosti činí 10.000,- Kč vč. DPH. Kanceláře jsou pronajímány bez vybavení. Fotografie vybavených kanceláří slouží pouze pro inspiraci.

Další informace Vám rádi zodpovíme na osobní schůzce přímo v prostoru kanceláří.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Skeletová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14439980
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 150 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist