Pronájem kanceláře 60 m², Praha

240 Kč za m²/měsíc

+ poplatky za služby, energie a kauce, bez provize RK, bez DPH, bez poplatků

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Objevte příležitost pro váš podnikatelský růst s naší exkluzivní nabídkou kancelářských prostor k pronájmu! Nabízíme atraktivní soubor tří kanceláří umístěných na třetím patře administrativní budovy v srdci Prahy Nuslích. Tyto kanceláře jsou dokonalým řešením pro dynamické podnikání a poskytují dostatek prostoru a přirozeného světla pro váš pracovní tým.

Jedna z kanceláří, s výhledem do tichého dvora, je vybavená kuchyňskou linkou, která umožňuje pohodlnou přípravu občerstvení pro vaše zaměstnance či obchodní partnery. Ostatní dvě kanceláře jsou orientované do ulice, přičemž jedna z nich disponuje praktickým průchozím uspořádáním. Součástí nabídky je také samostatné WC s umyvadlem, které zvyšuje komfort a soukromí.

Tento prostor je ideální pro menší podniky, začínající start-upy nebo i větší korporace, které hledají flexibilní a cenově dostupné řešení. Vynikající dostupnost městskou hromadnou dopravou je zaručena díky blízkosti stanic metra Vyšehrad a Pražského povstání, které jsou od budovy stejně vzdálené. Navíc, v blízkosti naleznete obchodní centra a rozmanité restaurace, které umožní vám a vašim zaměstnancům strávit příjemné chvíle i mimo pracovní prostředí.

Nemovitost je ve vynikajícím stavu a je připravena k okamžitému nasazení do vašeho podnikání. Nečekejte a využijte tuto jedinečnou příležitost bez potřeby platit provizi realitní kanceláři. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku vaší budoucí kanceláře ještě dnes!

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH, Poplatky
Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 14439700
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 60 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist