Pronájem rodinného domu 250 m², Praha

65 000 Kč za měsíc

+ Poplatky viz text

Nemovitosti nabízí

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ihned k pronájmu je připravený rodinný dům 5+1 v Šeberově (Hrnčíře) v ulici Bělásková o užitné ploše 250 m2. Lokalita je oblíbená pro svou dostupnost z centra Prahy autem (20 minut) a do stanic metra Chodov, Opatov. Pět minut od Šeberova se nachází mezinárodní školy, veškerá občanská vybavenost a Průhonický park pro sportovní vyžití.

Rodinný dům po rekonstrukci se zahradou o ploše 728 m2, krytým bazénem, terasou a garážovým stáním pro dva vozy je ideálním místem pro rodinné bydlení.

Dům disponuje vstupní halou vedoucí do obývacího pokoje s krbem, vstupem na zahradu a průchodem do plně vybavené kuchyně všemi spotřebiči v přízemí, kde se také nachází jedna ze 4 ložnic se šatnou, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstup do technické místnosti a garáže. V 2. nadzemním podlaží jsou další 3 ložnice, koupelna s vanou a toaletou.

Podlahové krytiny domu jsou dřevěné podlahy, koberec a dlažba, okna jsou plastová. Dům je vyhříván plynovým kotlem a solární panely podporují ohřev vody. Na zahradě je kůlna pro ukládání nářadí, studna a trávník je udržován automatickým zavlažovacím systémem.

Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, měsíční poplatky za služby jsou 3 000 Kč/měsíc a energie se přepisují na nájemce.

Základní údaje

Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Bazény Venkovní
Parkování Garáž
ID nemovitosti 135500
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 915 m²
Plocha užitná 250 m²
Plocha zastavěná 187 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Engel & Völkers Prague

Praha, Janáčkovo nábřeží 1101/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Engel & Völkers Prague

Sdílet nemovitost

TOPlist